McDreamy-genser fra Drops Design


McDreamy-genser fra Drops Design

Denne brukte jeg ganske mye tid på, brukte vel egentlig over to uker, men da strikket jeg ikke så mye. Den er strikket i Smart-garn fra Sandnes Garn. Det har frem til nå vært favoritten min, men nå har jeg (endelig?) fått øynene opp for Peer Gynt-garnet. Den ble ikke helt lik den på oppskriften, av den enkle grunnen at jeg ikke fulgte godt nok med på instruksjonene, rett og slett. Men da er den jo bare enda mer unik? ;-)

Da den eldste lillebroren min (3 år) var liten, strikket jeg en del til han. Mye av det har jeg enda ikke gitt bort, som jeg rett og slett aldri ble fornøyd med, og noe har jeg ikke fullført. Nå strikket jeg denne og et plagg til til mini-bror til jul, og jeg ble ganske fornøyd med begge to.

Strikking er veldig "i vinden" fortiden, noe jeg synes er kjempekult! Jeg er jo et konkurransemenneske uten like, så jeg vil jo være best, men har for lengst innsett at jeg aldri kommer til å måle meg med de strikkedamene som strikker en kofte til hvert familiemedlem til hver jul. Dessuten er jo garn skikkelig dyrt, noe som også gjør det vanskeligere for en student å drive med.

Uansett, tommel opp eller tommel ned?

Én kommentar

Victoria

26.03.2017 kl.11:31

Kjempe fin genser! :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Acklam

Camilla Acklam

20, Bærum

Jeg er en 20 år gammel jente fra Asker, som bor på Eiksmarka, Bærum. Jeg skriver om hverdagen min, og ting som interesserer meg. Kontakt: camilla.o.a@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits