Ukens handlepose

- 1 purre - 4 agurker - 2 aubaginer - 2 brokkolier - 2 paprikaer - 1 kg tyrkisk yoghurt - 2 poser Toro Bretagnesaus - Et glass fetaost (som faktisk ikke er fetaost *skuffet*) - 1,1 kg kyllingfilét - 1 boks makaroni - 1 boks mikropopcorn - 1 boks kaffemelkepulver - 1 glass pizzakrydder - 1 flaske Zeroh Blodapelsin og jordbær - 1 pakke champignong

Det er mulig jeg er skikkelig sær nå, men jeg elsker å lese om hva andre har i handleposene sine. Jeg pleier vanligvis å ha storinnkjøp hver 3. uke omtrent, hvor jeg kjøper inn det meste av hva jeg trenger. Jeg har funnet ut at for meg så pleier det å bli billigere, fordi da går jeg ikke i butikken flere ganger i uken og plukker med meg sjokolade og lignende. Da blir det ikke så mye ting jeg "fyser på", og mer sunne ting, og jeg får muligheten til å planlegge middager bedre.

Nå har jeg ikke hatt et sånt storinnkjøp på år og dag, men mat må jeg jo likevel ha. Jeg pleier å enten handle på Kiwi eller Joker, det varierer litt etter om jeg skal noe annet den dagen, eller om jeg også må på apoteket.

Uansett, jeg liker å tro at dette er en relativt sunn handlepose, hvis man ser bort fra micropopcornet. Og at tyrkisk yoghurt har en del fett i seg. Ha en fin lørdag dere!
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

25.03.2017 kl.17:42

så mye godt :)

Pernille

25.03.2017 kl.18:29

Der var det mye godt :)

Skriv en ny kommentar

Camilla Acklam

Camilla Acklam

20, Bærum

Jeg er en 20 år gammel jente fra Asker, som bor på Eiksmarka, Bærum. Jeg skriver om hverdagen min, og ting som interesserer meg. Kontakt: camilla.o.a@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits